Velünk könnyebb, oldjuk meg együtt! • Magyar Adósságrendező Zrt. • www.mazrt.hu

Magyar Adósságrendező Zrt.

Soha nem lakoltattak ki annyi családot, mint idén

Példátlan ütemben nőtt a kilakoltatások száma

2016. december 21. - Magyar Adósságrendező Zrt.

Az elmúlt évekhez képest példátlan ütemben nőtt a kilakoltatások száma 2016-ban – írja a Magyar Nemzet.

A negatív csúcs vélhetően annak a következménye, hogy az elmúlt években még moratóriumok óvták a devizahiteleseket az utcára kerüléstől, idén márciusban viszont megszűnt a törvényi védelem.

Bár a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar még nem összesítette a decemberi adatokat, becsléseik szerint az ingatlan-birtokbaadások száma március és december között meghaladta a 3100-at.

A legtöbb adóst, több mint 1400-at bírósági határozat alapján lakoltattak ki. Több mint 1450 adósnak azután kellett távoznia lakásából, hogy a tartozása ügyében eljáró önálló bírósági végrehajtó elárverezte az ingatlanát.

A lap információi szerint jövőre még nagyobb kilakoltatási hullám várható. A köztestület honlapja szerint az árverezésre váró ingatlanok száma meghaladja a 10 000-et.

Forrás: propeller.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://adossagrendezes.blog.hu/api/trackback/id/tr9312066547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása